Inschrijvingen

Met deze nieuwe site komen er ook vele nieuwe dingen in voege….Een van deze dingen is het inschrijven als lid van Crea en het inschrijven voor bepaalde cursussen. Hetgeen vroeger volledig met mail of andere kanalen gebeurde gaan we nu proberen te digitaliseren. Bij elke bladzijde van de ateliers kan U een knop vinden om in te schrijven. Als je deze knop indrukt komt U op een inschrijvingsformulier. Dit formulier vult U zo goed als mogelijk in en na akkoord kan U dit verzenden. Het document komt terecht bij onze administratie en deze zenden U dan een bericht terug met de gegevens voor betaling enzovoort. Eenmaal we de betaling ontvangen hebben is U volledig ingeschreven en kan U de cursus die U wenste volgen.

Wat betreft de betalingen gaan we ons beetje aanpassen aan de corona-tijd. We gaan de betalingen splitsen, een betaling voor de periode tot einde van het jaar en een tweede betaling voor de periode vanaf begin 2021 tot einde jaar. Dit doen we met het idee in het achterhoofd dat mocht er weer iets “coronagewijs” gebeuren we niet iedereen moeten contacteren en gedeeltelijk terugbetalen.

We gaan dit momenteel op deze wijze toepassen en kijken hoe dit alles verloopt. Indien we weinig tot geen problemen ondervinden gaan we waarschijnlijk nog een stap verder en gaan we U in staat stellen om gelijk, digitaal dus, de betaling online door te voeren. Dit zou alles voor beide partijen iets makkelijker maken. Het online betalen zou eventueel volgend schooljaar kunnen starten maar voorlopig is het enkel het inschrijven dat via dit kanaal gebeurt. Het is enkel na evaluatie van het nieuwe systeem dat we dit zullen uitbreiden. Indien dit gebeurt zal iedereen op de hoogte worden gesteld.

Door dit te digitaliseren is het voor onze instelling mogelijk of makkelijker om alle gegevens te beheren en bij te houden. Uw gegevens komen in een databank die wij gebruiken om U bv op de hoogte te brengen van evenementen en dergelijke door Crea georganiseerd. Uiteraard is het zo dat deze gegevens door ons niet doorgegeven worden onder welke vorm dan ook.

Eventuele vragen betreft dit systeem kan U ons doorgeven via het contactformulier op deze site.