Portfolio

Open Deurdagen 2022

Dit is een “random” geselecteerde hoeveelheid uit de genomen foto’s van het gebeuren. Gewoon om een algemeen beeld te geven van het initiatief.

“HOOP ” 2020

Zoals reeds enige tijd aangekondigd geven wij hier de start van onze online-tentoonstelling met als leidraad “HOOP”. Alle werken zijn gemaakt door leden van Crea ten Hove en komen uit verschillende disciplines. Dit is een start en de bedoeling is dat het geheel kan groeien in of met de tijd. De werken die tot nu toe worden gepresenteerd zijn creaties van , in willekeurige volgorde :Amber Gebruers, Lente Gebruers, Van Malderen Christine, Sybille Devreese, Andrea Van Braekel, Staf Van den Steen, Ria Buyssens, Martine Lottefier, Lylon Mimine,Gerda Van Dessel , Verdonck Nicolas , Desmet Cindy, Katrien Van Rentergem , Tina Bouchier , Sonja Vincent , Verhasselt Sonja , Greta Van Acker ,Mieke Vermeulen , Arianna De Brauwer , Marcel Motet ,Rappé Genia , Coysman Claudine , Annie Mortier , Monique Wittebolle en Marc Schelstraete. U kan als toeschouwer op de getoonde foto’s klikken om een betere of grotere versie te kunnen bekijken.

Blankenberge 2020

Fotoreportage van tentoonstelling Blankenberge, waarbij enkele leden van Crea ten Hove meededen in het geheel.

Crea ten Hove

De eerste beelden van onze mensen op de eerste lesdagen. We zien hier de klassen van tekenen en pastel. En enkele, beelden van werkstukken van de mensen van keramiek. Het jaar is goed van start gegaan. Beelden gemaakt door Martine Platteeuw, waarvoor dank.