Schooljaar 2021-2022

Beste leden en sympathisanten,

Gezien het verloop van de gebeurtenissen in het afgelopen schooljaar , vooral gekenmerkt door de coronapandemie , is het allicht aangewezen dat we een en ander even verduidelijken. De algemene toestand evolueert op dit moment in de goede richting zodat we, samen met de overheid, ervan uitgaan dat we het nieuwe schooljaar op een normale en goede manier kunnen aanvatten. Uiteraard gaan wij het gezond verstand gebruiken en daar waar nodig toch nog enkele veiligheidsmaatregelen toepassen. Zo zal de opstelling van de tafels in de leslokalen behouden blijven zoals vorig jaar. Afstandsregels proberen we zo goed mogelijk te volgen en het dragen van mondmaskers zal worden aangeraden. De animatoren zullen volledig gevaccineerd zijn bij begin van het schooljaar en veel van de leden zullen ook hun vaccinatie gekregen hebben. Voor het ontsmetten van tafels en stoelen zullen we het nodige voorzien en aan de leden wat medewerking vragen.

Gans Crea ten Hove, dagelijks bestuur en animatoren samen, kijken uit naar het nieuwe jaar waar we met vereende krachten willen aan beginnen. We staan als een blok klaar om er opnieuw,als vanouds, een mooi jaar van te maken waar onze leden kunnen genieten van aangename en leerzame lessen in een leuke sfeer en omgeving. De ploeg van Crea is door omstandigheden een beetje aangepast. Er is een aanvulling met jong talent op het vlak van de animatoren. Het lesaanbod is lichtjes aangepast maar geeft als geheel toch een grote keuze aan mogelijkheden. Het dagelijks bestuur zal op halflange termijn ook worden aangepast. Het  resultaat van deze aanpassingen kan U gemakkelijk volgen op de verschillende pagina’s van onze site. Wel is het zo dat de goed werking van Crea ten Hove zeker behouden blijft. Lessen en data hierover kan iedereen raadplegen op de bladzijden van ateliers en/of in de kalender . Eventuele vragen kunnen ons steeds gesteld worden via de gekende kanalen en wij proberen deze op snelle en goede manier te beantwoorden. Zo zal de vlotte werking van Crea ook U leden ten goede komen.

Het dient ook gezegd te worden dat Crea ten Hove vanuit de stad Gent de nodige steun krijgt bij de “relance”. Het zijn vooral de versoepelingen op financieel vlak die ons helpen en waarvoor wij de Stad uiteraard danken. Hierdoor kunnen wij als instelling toch meegeven aan onze leden dat ze in een degelijke en gezonde werking terecht komen en hun kunstzinnige activiteiten op goede wijze tot ontplooing kunnen brengen, met de steun van bekwame mensen.

Zo hopen wij, dagelijks bestuur en animatoren samen, om veel kandidaten te mogen verwelkomen en samen een heel kunstzinnig nieuw schooljaar te kunnen afwerken. Samen kunnen we onze werking verder zetten en uitbouwen zodat we de “pandemie-periode” achter ons kunnen laten. Zo laten we zien dat we er als een geheel alweer sterker uitkomen en verder werken aan de toekomst.

Marc Schelstraete

Voorzitter Crea ten Hove.

2 Comments

  1. Beste
    Om U in te schrijven voor die cursus kan U op de bladzijde van ateliers naar het atelier tekenen gaan en daar dan klikken op inschrijvingsknop. U vult dat formulier in en stuurt het dan door. U krijgt dan van ons reaktie en uitleg van wat en hoe. Bedankt en vriendelijke groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *