Start schooljaar 2022-2023

Beste leerlingen, beste sympathisanten ,beste animatoren,

We zijn ruim voorbij half september en we proberen even te kijken naar de opstart van het nieuwe schooljaar. We komen uit een nogal wisselvallige periode met verscheidene problemen waarvan “corona” het belangrijkste was en ik meen te mogen of kunnen zeggen dat we er redelijk goed uitgekomen zijn. Ons aantal leerlingen is niet gedaald, in tegendeel zelfs, en we kunnen zeggen dat alle aangeboden cursussen voldoende tot zeer veel succes kennen. We zitten dus op het goede pad en hopen dat onze leerlingen zich goed voelen in onze organisatie.

Het is dit jaar een beetje een speciaal jaar omwille van ons 50 jarig bestaan en we gaan dat ook proberen te vieren. Er zullen in de loop van het jaar enkele evenementen opgezet worden, maar daarover leest U in de nabije toekomst meer. De energiecrisis die zich nu voordoet zal, denk ik toch, zijn sporen gaan nalaten en we moeten uitkijken dat we daar een oplossing voor kunnen bieden en onze zaken plannen en uitvoeren met dit gegeven op de achtergrond. Daar werken we dus aan en iedereen zal in deze blog allicht wel kunnen lezen wat er zal gebeuren.

We hopen van iedereen wat medewerking te krijgen om deze energiecrisis te kunnen overleven. We vragen dat allen er beetje rekening mee houden en zich in de koudere wintermaanden toch zelf wat beschermen tegen de koude zodat wij het gebruik van radiatoren en dergelijke kunnen beperken tot het minimum.

Verder wil ik iedereen bedanken voor de inzet en het meewerken met Crea ten Hove en verwacht ik dat we een mooi en leerzaam schooljaar zullen meemaken. Iedereen van jullie kan langs deze weg ook contact opnemen of zelfs berichten achterlaten die we alsnog op de site zullen weergeven.

Met vriendelijke groeten

Marc Schelstraete