Open Deur Dagen 2023

Op 20 en 21 Mei zijn onze open deurdagen gepland. Iedereen kan dan even poolshoogte komen nemen van wat en hoe bij Crea ten Hove.

Verschillende animatoren geven lessen die door aanwezigen kunnen mee gevolgd worden. Uitleg over de lessen en alles wat ermee te maken heeft kan worden bekomen. Ook inschrijven voor volgend schooljaar is vanaf dan mogelijk. Voor alle cursussen kan men de nodige uitleg krijgen en de kosten kunnen ook worden meegedeeld. We proberen zo transparant mogelijk te zijn naar iedereen. Elke bezoeker krijgt een klein welkomstgeschenk, met daarop werk van al onze lesgevers. Het programma van wat er verloopt kan men hieronder zien. De lessen beginnen s’ morgens rond 9u30 en s’ middags rond 13u30.

We hopen echt wel veel oude en nieuwe mensen te mogen/kunnen ontmoeten. Iedereen is welkom.

De dag na de open deur dagen mogen we stellen dat we slechts een matige toeloop van mensen hebben gezien. De meeste van de bezoekers zijn of mensen die bekend zijn met Crea of nieuwe mensen die reeds meer info hadden gekregen op voorhand. We kunnen stellen dat het resultaat goed is en dat er verscheidene nieuwe mensen werden ingeschreven. We rekenen erop dat we bij de tentoonstelling toch weer nieuwe en oude bekenden mogen ontvangen en inschrijven voor het volgende schooljaar. Vanaf dit moment is alles weer in orde gebracht zodat iedereen online kan inschrijven en zijn plaats voor volgend schooljaar kan innemen.

We bedanken alle bezoekers en ook onze mensen voor de geleverde inspanning om alles toch vlot te laten verlopen. Tot binnenkort op de tentoonstelling.