Tentoonstelling 2024

Dit schooljaar gaan we de zaken even anders aanpakken en komt er een speciale editie van tentoonstelling en open deurdagen in combinatie met een deelname aan “atelier in beeld”. De bedoeling is dat we iedereen verwelkomen en dat iedere nieuwe toeschouwer een duidelijk beeld kan vormen van wat en hoe Crea ten Hove werkt en wie we zijn.

Er zullen dus lessen worden gegeven door enkele van onze “animatoren” en verder zullen de ruimtes gebruikt worden om een beperkte tentoonstelling te houden , uitsluitend met werk van onze leden. Er zal in een kleiner lokaal uitleg gegeven worden over werken met “papier maché” en alle mogelijkheden die hiermee te bereiken zijn. Geinterresseerden kunnen ons steeds meer uitleg vragen.

Door deelname aan atelier in beeld krijgen we de mogelijkheid om onze werking voor te stellen aan een breder publiek en zij die dan eventueel willen lessen volgen kunnen we verder inlichten en verwelkomen. De werking van “Crea” is nogal breed en spreid zich uit over verschillende vakken, gaande van tekenen over aquarelleren , kalligraferen en porseleinschilderen. Alle lesgevers of animatoren zijn mensen met een degelijke achtergrond en ervaring in hun vakgebied. Dat dit resultaten oplevert is duidelijk door het licht groeiend aantal leerlingen. Het hoe en wat en waar betreffende de lessen kan U op andere bladzijden van onze site lezen.

We hopen in elk geval een groot aantal mensen te mogen ontvangen en kijken uit naar de kontakten met nieuwe mensen. Iedereen is welkom!!!!

Hierbij enkele foto’s van de verschillende cursussen en dergelijke. Er komen er steeds meer bij naargelang we ze binnenkrijgen.

porseleinschilderen

Groepsgebeuren Porselein
Tentoonstelling
Voorbeeld van porseleinschilderen

4 Comments

  1. Jean-Marc

    Hallo,

    ik kwam op jullie site terecht in mijn zoektocht naar een aquarel-cursus.
    Ik wou eerst vragen wanneer deze opendeurdagen zijn, maar mijn zoektocht op internet naar “atelier in beeld 2024” gaf me aan dat dit op 4 en 5 mei is telkens van 11 tot 18u. Klopt dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *